Wanneer

24/10/2022    
17:00 - 18:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Workshop De Stilte Verbroken

 

Als sportclub zetten we ons dagelijks in om een veilige en gezonde sportomgeving te creëren voor onze leden. Dit doen we door actief te sturen op preventie en het afbakenen van de kaders waarin we met elkaar werken.

Helaas komt psychisch, fysiek en seksueel grensoverschrijdend gedrag in de sport te vaak in het nieuws. Juist daarom is preventie en bewustwording hiervan heel belangrijk. Ook hebben we binnen de club een vertrouwenscontactpersoon (VCP) die we tijdens deze workshop willen voorstellen. Daar kunnen kinderen ook terecht, als ze ergens over willen praten.

 

Deze workshop is onderdeel van een onderzoek  om betrokkenen te stimuleren grensoverschrijdend gedrag sneller te kunnen herkennen en vervolgens actie te kunnen ondernemen. Deelname aan dit onderzoek gebeurt volledig anoniem en vertrouwelijk.

In deze workshop zal je dochter haar eigen grenzen leren herkennen alsook hoe om te gaan met de grenzen van anderen. Zo leert je ze voor zichzelf opkomen en wat te doen bij moeilijke situaties waar zij zich niet goed bij voelt.

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.